Utorak 08.05.2012.
06:47
Blic

"Željko je plagijator, pokrao je Koldplej"

Faforit za pobedu na Evrosongu: Željko Joksimović
 

Kao predstavnik Srbije na ovogodišnjem Evrosongu, Željko Joksimović će na početku druge polufinalne večeri izvesti numeru "Nije ljubav stvar". Iako srpska publika veruje da će upravo on odneti pobedu, kvote na kladionicama pokazuju da je glavni favorit švedska pevačica Lorin.
- U Švedskoj se Željko Joksimović ne ističe kao favorit. Za razliku od pesme "Lane moje", koja je ovde bila veoma popularna, pesma "Nije ljubav stvar" se na radiju i televiziji može čuti veoma retko. Od mnogih ljudi sam čuo negativne kritike zbog sličnosti s pesmom "Paradise" od "Koldpleja". Kao njihov veliki fan, smatram da Joksimoviću takav potez zaista nije bio potreban - kaže Radomir.  

Voditelj koji je rođen u Republici Srpskoj, ali je sa dve godine sa roditeljima započeo život u Švedskoj, dodao je da mu se pesma "Nije ljubav stvar" ipak dopada i da on srpskom pevaču daje značajne šanse za pobedu.

- Pesma odiše slovenskim melosom, dopada mi se njena pomalo tužna melodija. Šanse za pobedu Željka Joksimovića nikako ne treba potcenjivati, jer kladionice pokazuju da je on među top pet izvođača - ističe Radomir i dodaje da je njegov favorit ipak švedska predstavnica Lorin koja će izvesti pesmu "Euforija".

2024 © - Vesti online