Utorak 08.05.2012.
06:08
Smedia

Krijumčare pilule u kojima je prah od mrtvih beba!

Foto: Ilustracija

Ovaj stravični biznis vodi se u Kini, gde korumpirano medicinsko osoblje navodno javlja medicinskim kompanijama kada žena izvrši abortus ili rodi mrtvorođenče.Malene leševe kupe, drže u frižiderima u svojim domovima i onda ih prodaju klinikama gde ih suše u mikrovalnim pećnicama.

Kada je koža potpuno suva, melje se u prah, pa se njime pune kapsule. Dodaju se različite lekovite trave kako bi se sastojci prikrili i kako ih inspekcije ne bi otkrile. Kineske vlasti navodno znaju za te poslove i pokušavaju da zaustave izvoz kapsula koje se u paketima od hiljadu komada krijumčare u Južnu Koreju, gde je velika potražnja za tradicionalnim kineskim lekovima, poput konzumacije ljudske posteljice, za koju veruju da poboljšava cirkulaciju.

Uprkos verovanju da "lekovi" od ljudskih ostataka "jačaju izdržljivost i imunitet", oni sadrže bakterije i niz drugih opasnih sastojaka. Kako bi smanjili rast populacije, u Kini se izvede oko 13 miliona abortusa godišnje, najčešće, jer majke žrtvuju novorođenčad kako bi izbegle novčano pa čak i fizičko kažnjavanje od strane vlasti, piše "Dejli Mejl".

2024 © - Vesti online