Utorak 08.05.2012.
04:49
Večernje novosti

"Metalika" za večeras sprema "ludnicu"

Članovi legendarnog benda drugi put u Beogradu
 

Bend će svirati svih 12 pesama sa ovog albuma ("Enter sandman", "The unforgiven", "Nothing else matters", "Sad but true"...) prodatog u više od 25 miliona primeraka širom sveta, ali i hitove sa ostalih albuma.

Članovi "Metalike" u Beograd stižu u utorak oko 16 časova, a odlaze odmah posle koncerta. Mada važe za jedne od najvećih svetskih zvezda, Hetfild, Ulrih, Hamet i Truhiljo nisu imali velikih prohteva i zahteva što se tiče rajder liste.

Tako će se na njihovom meniju naći različite vrste organskog mesa (narezana šunka, salama i ćureće grudi), veganska i vegetarijanska jela, špagete, sveže voće i povrće (šargarepa, celer, brokoli, zelena salata, paradajz i luk) i nekoliko vrsta sireva (bri, čedar, mocarela i švajcarski). Od pića, "metalni momci" tražili su energetska pića bez šećera, vode i sokove hlađene na sobnoj temperaturi, votku, vino i viski "džek danijels".

Glavni ulaz na Ušću ima 21 kapiju, a biće otvorene od 16 časova. Predgrupe "Gožira" i "Mašin hed" izlaze na scenu od 18.30. Bina je, zbog eventualne kiše, natkrivena, a okolo je postavljena specijalna cirada kako se ne bi stvaralo blato.

Unutar koncertnog prostora postavljene su VIP tribine, punktovi za hitnu pomoć i policiju, šankovi, toaleti i štandovi za prodaju suvenira. Ulaznice za fan pit i tribine su rasprodate, a u prodaji su ostale samo karte za parter po ceni od 3.300 dinara.

2024 © - Vesti online