Ponedeljak 07.05.2012.
22:25
Vestionline

Jovanović: Punim gasom na odbranu domaće titule

 

Izvukli smo pouke i krećemo dalje - Vlada Jovanović

Partizan je i dalje prvi na tabeli sa sedam pobeda i dva poraza, dok je tim iz Železnika na petoj poziciji, ima učinak od pet pobeda i četiri izgubljene utakmice.

Ove sezone sastali su se u 3. kolu, kada su crno-beli bili ubedljivi i savladali protivnika rezultatom 90:70.

Trener Partizana Vlada Jovanović izjavio je da njegov tim mora iza sebe da ostavi neuspeh na fajnal-foru ABA lige i snagu usmeri na završnicu domaćeg šampionata.

"Ekipa Radničkog FMP je pokazala svoj kvalitet plasmanom u Superligu, a da nisu samo učesnici Superlige, nego i određuju kakav će redosled biti i ko će učestvovati u plej-ofu, pokazali su u dosadašnjem delu takmičenja. Svojim partijama i rezultatima su istakli i kandidaturu za plej-of. Mi posle utakmice u završnici Jadranske lige, moramo pre svega da preusmerimo svoje snage, motive i energiju na novi kolosek, na završnicu domaćeg prvenstva. To sigurno neće biti lako i moraćemo to da uradimo u najkraćem mogućem roku. Utakmice kreću od utorka, a mi ćemo pokušati da ono što je iza nas zaboravimo, izvučemo pouke i pokušamo da se okrenemo sledećem cilju", rekao je Jovanović, a preneo klupski sajt.

2024 © - Vesti online