Ponedeljak 07.05.2012.
16:16
Srna

Sahranjen mladić kojeg je majka ubila

Srđana Došena ispratilo 2.000 Dubičana

U Kozarskoj Dubici je Dan žalosti zbog tragedije koja dogodila u subotu, 5. maja, kada je na svoje sinove u nervnom rastrojstvu pucala majka Milena Došen smrtno je stradao Srđan, a teško ranjen njegov mlađi brat Dragan.

Milena Došen, koja je nekoliko časova kasnije podlegla od trovanja sirćetnom kiselinom, biće sahranjena na groblju u Velikom Dvorištu kod Kozarske Dubice.

Nastradali Srđan Došen bio je vlasnik diskoteke "Kalipso" u Kozarskoj Dubici, dok je teško povređeni Dragan bio zaposlen u opštini kao komunalni policajac, a obavljao je i funkciju predsednika Opštinskog odbora mladih SNSD-a u ovom gradu.

Braća Srđan i Dragan

Molitve brojnih Dubičana, koji su se danas okupili na sahrani usmerene su ka ozdravljenju i oporavaku njegovog brata Dragana. Iz Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka jutros je saopšteno da se 24-godišnji Dragan i dalje nalazi u komi, priključen je na aparate za disanje, a sve dalje prognoze su neizvesne.

Prema rečima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Darka Golića, stanje pacijenta Dragana Došena i dalje je teško. Došen je ranjen iz vatrenog oružja i u UKC Banjaluka primljen je sa teškim povredama glave.

2024 © - Vesti online