Ponedeljak 07.05.2012.
10:53
Pulsonline

Tijana Dapčević priznala: Bila sam sponzoruša

Tijana Dapčević je pre svega poznata po svom fantastičnom vokalu, a ovo ostalo je manje bitno
 

Da, bila sam gola u spotu sa Boškom, pa Boško mi je kao brat, član porodice – ispričala je Tijana Dapčević Ivani Baltić u emisiji "Ja to tako". Ivana koja je to slušala u neverici, i ako je zajedno sa Tijanom gledala deo spota, ponovila je pitanje:


- Bila si skroz gola?


- Pa da! – odgovorila je Tijana i objasnila gde je za to vreme bio njen muž:


- Milan je sedeo u hotelu sa Vukom, to je bilo prošle godine u Grčkoj kad smo snimali. On neće da smeta dok se snima. On je čovek iz senke, ne voli da se eksponira, neće da se slika – objasnila je Tijana a u nastavku emisije o svom mužu rekla je i ovo:


- Milan je moj suprug, ljubavnik, drug, menadžer već 12 godina. Kao što nijedan brak nije idealan, tako ni naša poslovno privatna saradnja nije idealna. Desi mi se da poželim drugog menadžera, ali brzo shvatim da je bio u pravu. On komercijalnije razmišlja od mene, jer ja biram pesme po svom senzibilitetu. Da nije njega nikad ne bih snimila "Zvezdu mojih snova". Eto, i ja sam bila sponzoruša do pre 12 godina, tada sam se udala zbog love - napravila je Tijana šalu na račun svoje bračno poslovne veze.

Rekla je da bi volela još dvoje dece, ali:

- To se ne planira, to se desi. Tehnologija je otišla toliko daleko da mogu da rodim i u 47. godini.

Sebe je okarakterisala kao monogamnu, tako vaspitanu da kad voli, voli samo jednog, ali se i za svaki slučaj ogradila i rekla:


- Nikad ne reci nikad, nikad se ne zna...

2024 © - Vesti online