Ponedeljak 07.05.2012.
01:00 >> 01:33h
B92

Nikolić: Ubeđen sam u pobedu!

Nikolić: Ubeđen sam da dobijam u drugom krugu
 

"Poštujem i Tadićeve glasove, ko god da je ispred za pola procenta. On sigurno zna da ovaj rezultat znači veliku prednost za mene u drugom krugu", kazao je predsednički kandidat Tomsilav Nikolić na konferenciju za štampu u sedištu stranke.

"Želim da ova noć ujedini sve građane Srbije, da svi poštuju predsednika ko god da bude, i da što pre formiramo novu vladu i krenemo konačno da radimo", poručio je Nikolić.

On se zahvalio svima, pa i, kako je rekao, sam sebi, ali i medijima onoliko koliko su zaslužili, "a svi znate čemu sam bio izložen".

"Situacija sasvim drugačija u odnosu na prošle izbore. Ako građani pokažu ovoliko savesti u drugom krugu, kao u prvom, Srbija će dobiti novog predsednika, sa novim idejama", kazao je on.

"Triput sam bio prvi u prvom krugu, nikad nisam bio ubeđen da ću dobiti na kraju. Sada sam ubeđen da dobijam drugi krug", rekao je on.

Nikolić je ujedno dodao i da će se više od SNS čuti u utorak ili sredu, do kada će ta stranka početi da razgovara sa drugim strankama. Na kraju konferencije za novinare on je zamolio sve za poštenu kampanju pred drugi krug.

2024 © - Vesti online