Ponedeljak 07.05.2012.
10:02
Vestionline, Beta

Manćini: Ništa još nije gotovo

Uživa - Roberto Manćini

"Naravno da ništa još nije gotovo. Treba nam pobeda za kraj, a to neće biti lako jer se Kvins park rendžers bori za opstanak", rekao je Manćini posle pobede njegovog tima nad Njukaslom od 2:0 u pretposlednjem kolu prvenstva Engleske.

Siti ima isti broj bodova, ali ima i bolju gol razliku od gradskog rivala Mančester junajteda. "Građanima" je neophodna pobeda na domaćem terenu u poslednjem kolu da bi osigurao titulu, prvu posle 44 godine.

Manćini je rekao da neće ništa menjati u pripremi utakmice, bez obzira na ogromne tenzije.

"Imaćemo normalnu nedelju. Nećemo ništa menjati. Znam da će biti teško, jer se KPR bori za opstanak, ali važno je da sudbinu držimo u svojim rukama", rekao je Manćini za BBS i dodao da je meč sa Njukaslom bio jako težak, ali da je njegov tim bio rešen da ga dobije.

Ture: Rano je za slavlje


Dvostruki strelac Ture kazao je da je ceo tim zaslužan što je on postigao dva gola.


"Bila je ovo jedna od važnijih utakmica koju sam igrao u karijeri. Njukasl je u sjajnoj formi...Saigrači me poznaju i zato mi je bilo lakše da igram", rekao je vezni igrač koji za nedelju dana puni 29 godina.


On je istakao da niko ne slavi, kao i da su svi smireni pred poslednje kolo.

 

"Oprezni smo i dalje jer je KPR opasan zato što se bori za opstanak. Biće teško, ali naša prednost je domaći teren...Ovo je veliki klub i znam da navijači 44 godine čekaju titulu, ali igrao sam ranije velike utakmice i zato se osećam dobro i smiren sam", rekao je sjajni Ture.

2024 © - Vesti online