Nedelja 06.05.2012.
16:49
Alo

JK nosi obuću od 2.600 evra!

Diva ostavlja bez daha, uvek tip top sređena
 

Naime, Jeca je sebe počastila jednim od najskupljih sandala Kristijana Lobutena koje koštaju 2.595 evra. Skupocenu obuću sa šiljcima, koja može poslužiti i kao odlično oružje za samoodbranu, Karleuša je pokazala na svom "tviter" profilu, što je izazvalo veliku pažnju kod njenih fanova.

200.000 evra u ormaru!

"Postoji samo jedan čovek koji me može nasmejati u bolu i rasplakati od radosti. Njegovo ime je Kristijan Lobuten", napisala je Jelena Karleuša pre nekoliko meseci na društvenoj mreži. Da je stvarno tako dokazuje i njen cipelarnik u kom ima više od 200 pari obuće.
Jelenina kolekcija sandala, čizama i cipela vredi više od 200.000 evra.

S obzirom na to da je štikla visoka oko 18 centimetara i da nisu baš udobne za dugo stajanje, Jelena ih još nije prošetala, ali ne sumnjamo da će one uskoro imati svoje premijerno prikazivanje u javnosti ako ne pre, a ono kad bude objavila novi album koji trenutno privodi kraju.


Modele pomenutog kreatora najčešće nose svetske zvezde, a naša pevačica je sada vlasnica sandala koje poseduje i Dženifer Lopez, koja je ovaj model iskoristila za snimanje svog spota. Pre toga je, baš kao i JK, svoju sreću što je vlasnica ovih skupocenih štikli podelila sa svojim fanovima na „tviteru“. Inače, Lopezova je posvetila pesmu Lobutenu i zbog toga ima pravo da nosi njegovu obuću besplatno.

Poznato je da JK mnogo troši na garderobu i obuću, pa zato i ne čudi što je odlučila da kupi jedne od najskupljih sandala na svetu. Inače, mali broj domaćih javnih ličnosti poseduje komade obuće pomenutog kreatora, dok su u svetu njegove najvernije mušterije Viktorija Bekam, Anđelina Džoli, Kim Kardašijan i druge.

2024 © - Vesti online