Nedelja 06.05.2012.
23:17
Beta

Čeda: Srbija se preokreće

 Čedomir Jovanović je na biračko mesto došao sa suprugom i kćerkom
 

"Prve poruke koje posle izbora treba saopštiti građanima su one koje će istinito opisati stanje u zemlji i jasno kandidovati rešenja. Potrebno je uspostaviti novi red i prevazići podele koje nas onesposobljavaju za normalan rad", rekao je Jovanović novinarima
pošto je glasao u bloku 21 na novom Beogradu.

Jovanović je naveo da mirno čeka izborne rezultate i da nema za čim da žali, jer je "svaki sekund" života u prethodna dva meseca dao za politiku i kampanju Preokreta.

"Činjenica je da se zemlja preokreće i to je ono što me raduje. Porteban nam je uspeh u Srbiji posle izbora i nadam se da ćemo sa građanima naći put do uspeha. Čeka nas mnogo velikih poslova i zato nam je potrebna jaka podrška", rekao je Jovanović

On je izrazio nadu da će Srbija posle izbora ostvariti sve ciljeve koje je pred sebe postavila 2008. godine, a onda, kako je ocenio, za njih ostala uskraćena zbog kompromisa koje je pravila vlast. "To ovog puta ne smemo dopustiti, mora mnogo brže, hrabrije i efikasnije, kazao je lider Preokreta.

Upitan da li ima amajliju ili srećnu gardarobu za izbore, poput sportista, pred važne mečeve Jovanović je odgovorio da nema, i da želi da mu bude onako kako radi.

2024 © - Vesti online