Subota 05.05.2012.
21:36
Alo

Željko Mitrović snimio album

Vlasnik Pinka Željko Mitrović
 

Mitrović smatra da je ovakvo muzičko ostvarenje nešto što već godinama nedostaje na našoj muzičkoj sceni.


- Muzika koju sviramo nije komercijalna, ali je kvalitetna. Vreme je da pokažemo da se i u Srbiji može svirati po svetskim standardima. Snimićemo osam numera, a za prvu smo već završili i spot - izjavio je vlasnik ružičaste televizije, koji sarađuje sa talentovanim mladim muzičarima, a svi koje je ova informacija zaintrigirala imaju priliku da Mitrovića poslušaju na sajtu "jutjub", na kome je premijerno pušten prvi singl "TV"!


Autor tekstova za većinu pesama je Marina Tucaković, a prvu kompoziciju otpevao je mladi pevač Danijel Pavlović, koji nije jedini izvođač koji će raditi sa Željkom.

Mitrović će sve pesme snimati u tonskom studiju "Pinka", Dragan Katić Gaga će svirati bubanj, a gitaru Aleksandar Vejnović. Ovo je jedinstveni muzički projekat koji je osmislio i vodi jedan basista.


Podsećanja radi, Željko Mitrović je u mladosti bio član grupe "Oktobar 1864" i svirao bas gitaru, a nakon toga je otvorio muzički studio, pa radio i naposletku televiziju.

Poslednji put u ovoj ulozi pojavio pre dve godine na velikom koncertu posvećenom Tošetu Proeskom u Skoplju, kada je zajedno sa Oliverom Mandićem izašao na binu i pokazao svoje umeće.

2024 © - Vesti online