Četvrtak 03.05.2012.
23:19
Vijesti

CG: Porodica ubice se izvinila porodici žrtava preko novina

Umrlica ubijenim članovima porodice Otović

U pismu porodice Milović dostavljenog podgoričkim "Vijestima", navodi se da je Slavko već duže vreme bio u "teškom psihičkom rastrojstvu" i da je ugrožavao bezbednost svoje šire porodice i porodice Otović.


Porodica Otović je, navodno, od porodice Milović tražila da ih saštite od Slavka, ali su njihovi pokušaji da to učine bili uzaludni, a pokušaji da se na njega utiče su izazivali samo bes i revolt. Milovići navode da su Slavka prijavili policiji, kao i da su savetovali Otovćima da učine isto, zbog nemogućnosti da utiču na njega.

Milovići su navodno prekinuli svaki kontakt sa Slavkom zbog njegove agresivnosti. "Nadali smo se da će nadležne službe, koje su bile upoznate sa slučajem, preduzeti adekvatne mere prema njemu i zaštititi obe porodice. Nažalost to se nije dogodilo", zaključuje se u pismu.

Bivši policajac Slavko Milović, udvac i otac dvoje dece, počinio je trostruko ubistvo u porodičnoj kući Otovića - ubivši tom prilikom svog tasta, taštu i jednog šuraka, dok je drugog ranio. Ovom surovom zločinu prisustvovala su deca iz kuće Otovića. Bežeći od policije koja se za njim dala u poteru Slavko je izvršio samoubistvo aktiviranjem bombe.  

2024 © - Vesti online