Četvrtak 03.05.2012.
19:45
24sata.rs

Obamina devojka otkrila detalje iz kreveta

Ženeviv i Obama

Obama je tu vezu spomenuo i u svojim memoarima "Dreams of My Father", ali čitaoci su nedavno dobili priliku da pročitaju i njenu stranu priče.

Članak je jednim delom baziran na njegovoj biografiji, ljubavnim pismima koja je Obama slao drugoj devojci, Aleks MekNir i delovima izuzetno detaljnog dnevnika Ženeviv Kuk. U dnevniku je detaljno opisivala njihovu vezu, a uz gomilu trivijalnih detalja, uključene su i sve njihove svađe, pa čak i opis seksualnih odnosa.

Primera radi, Ženeviv opisivala jednu tipičnu nedelju kada bi Barak odmarao, pio kafu i rešavao ukrštene reči u Njujork tajmsu: "Otvorila sam vrata sobe koju je Barak uvek držao zatvorenom i ušla u topao, privatni prostor kojim je prevladavala mešavina mirisa koji su tako jasno govorili o njegovoj prisutnosti, njegovoj živosti, njegovim navikama".


U drugom delu opisuje svoje sumnje: "Seksualna toplina je definitivno tu, ali ostatak ima oštre rubove i pomalo me uznemiruje to što se iz svega želim povući. Moram priznati da prema njemu iz nekog razloga osećam ljutnju. Njegova je toplina varljiva. Iako izgovara slatke reči i zna da bude otvoren i pun poverenja, postoji i ta hladnoća i počinjem da slutim da bi mi neke stvari u vezi sa njim mogle jako zasmetati".

Barak Obama u svojoj je biografiji njihov odnos opisao ovako: "Znate kako je kada upadnete u svoj privatni svet? Samo dvoje ljudi, skriveni i topli. Vaš jezik. Vaše navike. Tako je bilo".

2024 © - Vesti online