Četvrtak 03.05.2012.
08:00
Vestionline

Budite različiti uz ’’Must have’’ torbe

Koliko je njena kreativna ideja zaživela i počela da donosi uspeha, govori podatak da je za svega mesec dana na društvenoj mreži ''Fejsbuk’’ brend ''Must have'' skupio 4.485 obožavalaca.

‘’Veoma sam srećna zbog uspeha ‘Must have” brenda, budući da je sve počelo potpuno spontano. Iz ljubavi prema modi, počela sam da kreiram garderobu, ali i torbe za sebe, jer sam, najiskrenije, retko kad uspevala da nađem odgovarajuću, a pristupačnu tašnu. Potom su usledili pozitivni komentari, najbolje prijateljice i sestra bile su moji najverniji prvi modeli. Uz podršku dragih ljudi, odlučila sam da rezultat ljubavi podelim sa svim devojkama širom Srbije. Ne postoji veće zadovoljstvo kada pročitam komplimente i reči podrške od osoba koje lično i ne poznajem! Mada, sve se mi međusobno ustvari poznajemo, budući da nas spaja ista nit i modni ukus - ‘Must have’’. Rekla bih da smo mi zapravo jedna velika srećna porodica”, sa osmehom kaže Ana.

Sve tašne se izrađuju u ograničenim serijama te svaki komad ponese najviše tridesetak devojaka, tako da je jedinstvenost izgleda je zagarantovana. Takođe, možete same birati materijal, a vaša torba iż snova stići će vam na kućnu adresu.

Za više informacija posetite stranicu www.facebook.com/musthavedizajn..

2024 © - Vesti online