Sreda 02.05.2012.
17:49
Beta

Nikolić: Nezadovoljni i osiromašeni da glasaju za SNS

Lider SNS-a Tomislav Nikolić
 

"Vi glasajte za nas. A oni koji dobro žive, kojima su svi zaposleni, koji su bili na letovanju, zimovanju, kupili nov nameštaj i kola, neka glasaju za njih, pa da vidimo ko će da pobedi", kazao je Nikolić u obraćanju građanima na Trgu topličkih junaka u centru Prokuplja.

Nikolić je rekao da neće obećavati stotine hiljada radnih mesta i 1.000 evra od akcija, ali da može da obeća da, ako SNS dođe na vlast, više neće biti korupcije i privrednog kriminala, da će ispitati sve privatizacije i da će u naredne četiri godine bar jedan član u porodici dobiti novi posao.

"Sada je čas kada morate da odlučite da li dajete glas za svoju pobedu ili za svoj poraz. Ako hoćete da se nastavi propadanje i nestajanje jedne zemlje i jednog naroda, vi opet dajte svoj glas Tadiću, Đeliću, Dinkiću i Dačiću. Oni jedva čekaju da nastave sve kao i do sada", poručio je Nikolić.

Nikolić je rekao da su se ti političari "nešto kao posvađali", ali da zapravo kuju plan kako da opet izigraju SNS tako što će se sakupiti, kako se izrazio, "mali sitni miševi da bi pobedili veliku mačku".

"Ne dajte, jer sad ih je ta mačka opasno poterala i ja neću da se smirim dok svi kriminalci ne završe u zatvoru", kazao je on. On je rekao da danas ima veoma malo zadovoljnih u Srbiji i da je sada najteže boriti se za vlast.

"Vi ste na prekretnici, ja nisam. Ja živim dobro jer političari uvek dobro žive, i kad su na vlasti i kad su u opoziciji. Ja imam sve što mi treba, moja deca i unuci žive dobro, ali vi nemate i ja bih da i vaša deca i unuci žive dobro", rekao je Nikolić.

Nikolić se susreo i sa građanima Blaca i Žitorađe kojima je obećao da će se izboriti za prava ljudi i da neće dozvoliti da se nastavi pad nataliteta i iseljavanje iz tih krajeva Srbije.

2024 © - Vesti online