Utorak 01.05.2012.
01:15
novimagazin.rs

Za smrt najbolje drugarice saznala preko Fejsbuka

Foto: Arhiva
 

Ana L. (14), koja je 27. aprila šetala po brani na reci Timok, s koje se okliznula i upala u nabujalu reku, uspešno se oporavlja u zaječarskoj bolnici i za nekoliko dana biće puštena kući, pišu Blic.

Okružena članovima porodice i uz ogromnu stručnu podršku psihologa, Ana sada bije drugu bitku, suočavanje sa činjenicom da joj se najbolja drugarica udavila pokušavajući da je izvuče iz nabujale reke.

"Čuli smo krik i odmah smo shvatili šta se dogodilo! Čim su joj doneli mobilni telefon, prvo što je uradila otišla je na Fejsbuk i na profilu svoje najbolje drugarice Ane Kostić videla mnogobrojne poruke "počivaj u miru" koje su prijatelji pisali! Trebalo je dosta vremena da je onako neutešnu i uplakanu bar malo umirimo", saznaju Blic na zaječarskoj pedijatriji, gde se Ana L. nalazi.

Anino zdravstveno stanje je sada mnogo bolje. Iako je utučena i tužna zbog svega što se desilo, ona se ipak uspešno oporavlja.

U kući preminule Ane Kostić u Plavskoj ulici broj 27 - tuga i neverica.

Prijatelji i rodbina su stalno sa njenom sestrom Jelenom i ocem Slobodanom, koji su još uvek u šoku. Anina majka Ljupka, koja je na privremenom radu u inostranstvu, još nije stigla iz Grčke.

Sahrana nastradale Ane Kostić još uvek nije zakazana jer se čeka da Anina majka stigne u Zaječar.

2024 © - Vesti online