Utorak 01.05.2012.
08:00
Vesti

Planeta puna klonova

Kao sa trake...



Dakle, u estetskoj hirurgiji neprekidno dolazi do promena tipova lepote, jer i tu važe zakoni ponude i potražnje. Na primer, predimenzionirane loptaste grudi su definitivno postale aut. Čak su se i poznate seks bombe Pamela Anderson i Džejna Džejmson odlučile na vađenje implantata iz grudi.


Ono što je nekad bila estetska hirurgija, sredstvo za ispravljanje grešaka na licu i telu, preraslo je u nešto neočekivano, u modni trend. Pa zahvaljujući estetskoj hirurgiji se čak brišu granice između rasa i naroda, odnosno njihovih specifičnih karakteristika, jer je stvoren univerzalan tip ženske lepote, pa žene sve više liče

Estetski hirurzi nisu čudotvorci


Ipak, hirurzi nisu čudotvorci. Ukoliko starija osoba koja nije lepa želi da se podmladi, to se može uraditi, ali ako u mladosti nije bila bar lepuškasta, hirurzi ne mogu mnogo toga učiniti. Lepota se ne može napraviti, može se samo vratiti!

jedna na drugu i izgledaju kao klonovi.

Svetom je zavladala diktatura određenog modela lepote, koji je lansiran iz neke svetske televizijske stanice, a prezentuju ga poznate glumice, pevačice, manekenke. Taj izgled podrazumeva visoke jagodice, pune usne i minijaturan, uski nos. Poznato je da bi nežniji pol koji prati trendove, za lepotu učinio sve, pa tako dok ne dobiju nos ili usne kakve žele, ne odustaju, ako im već nije dala majka priroda, daće estetski hirurg!


Ordinacije plastičnih hirurga su sve punije, jer dame dolaze sa brojnim zahtevima za prepravke nosa, usana, grudi, nadlaktica, bedara, a za svaki slučaj uvek sa sobom nose i fotografiju one svetske face na koju bi da liče. Tako je sve više klonova širom sveta.

2024 © - Vesti online