Ponedeljak 30.04.2012.
11:03
Vestionline, Sport

Butorović: Pričaću na kraju sezone

"Ne znam zašto se to krilo. Uvek ću biti uz igrače i zaposlene u klubu, a mnoga dešavanja su uticala na sve i sada je najvažnije pomoći fudbalerima. Nisam siguran da su oni isključivi krivci, jer ako ćemo pošteno ima krivice svih nas, kao i mene koji sam bio u klubu. Međutim, potrebno je da se izađe iz problema, a ne da ga produbljujemo".

Butorović je potvrdio za “Sport” da je igračima rekao da više nemaju predsednika.

"Istina je, a mnogi koji ne misle dobro klubu i drugačije se predstavljaju zapravo prave ogromnu štetu. Oni su instruisani da naprave haos jer do ciljeva koje su neki drugi klubovi zacrtali mogu doći preko Vojvodine. Od iduće sezone samo tri stranca mogu da igraju, tako da su izlaz pojačanja iz našeg kluba. Dakle, drugim rečima, Vojvodina mora biti filijala Crvenoj zvezdi i Partizanu. Eto, ti veliki dobročinitelji koji mnogo vole klub neka ga sami vode".

On kaže da će po završetku sezone reći sve što ima.

"Ne bih želeo da utičem na rezultate jer je cilj da se plasiramo u Evropu. Po završetku sezone pričaću o stvarima koje će mnoge zaboleti. Ovo je greška svih nas i hajde da je ispravimo, a ne da osuđujemo", kaže Ratko. 

2024 © - Vesti online