Subota 28.04.2012.
11:52
Press

Šutanovac: Reforme samo sa Tadićem

 Šutanovac: Reforme samo sa Tadićem

"Tražimo mandat za nastavak reformi, zapošljavanje, investicije i sigurnost, jer smo jedina stranka koja to u datim okolnostima može da uradi. Samo lista čiji je nosilac Boris Tadić ima program i ljude koji to mogu da sprovedu", rekao je Šutanovac u intervjuu za list "Pres".

Povodom kampanje kontrasta koju vodi DS, Šutanovac je rekao da kroz nju pokazuju koliko su nepouzdani i prevrtljivi politički protivnici, koliko nepripicinjelnosti i nedoslednosti nudi politički avanturista Tomislav Nikolić sa koalicionim partnerima Velimirom Ilićem, čiji su najbliži saradnici osumnjičeni za višemilionske malverzacije, Bogoljubom Karićem koji je u bekstvu...

On je objasnio da je ta kampanja upozorenje građanima ko je sve u tom društvu i da glasajući za ovog Tomislava Nikolića mogu dobiti onog od pre nekoliko godina.

Upitan da li veruje u mogućnost da koalicije okupljene oko Nikolića i Mlađana Dinkića naprave vladu, on je rekao da je interesantno međusobno nenapadanje te dve stranke.

"Sećamo se da su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić u skupštinu donosili zatvorsku uniformu na kojoj je pisalo Mlađan Dinkić, kao i da je bilo pretnji hapšenjima. Nemam nikakva saznanja o njihovom dogovoru, ali bi posle takve prošlosti to bilo vrlo interesantno. Takođe, zanimljivo bi bilo i videti da li Vojislav Koštunica, koji se zalaže za vladavinu prava i za vreme čijeg premijerskog mandata je policija započela istragu protiv Karića, može sa njim da sarađuje", rekao je Šutanovac.

2024 © - Vesti online