Subota 28.04.2012.
07:10
Smedia

Adilu nagrada "Granda" i 20 hiljada evra

Adil Maksutović
 

- Stefan je odličan mladi pevač, i drago mi je što smo snimili pesmu. Došli smo da se takmičimo, i zašto da ne, možda i pobedimo. Ali smo svakako zadovoljni što smo u finalu i što smo otpevali odličnu pesmu, rekla je za S media portal Goca Tržan, dok je njen partner izrazio zadovoljstvo što je "Goca odabrala baš njega".

Kada su svi otpevali i ušli u bekstjdž, glasanje je moglo da počne, a kolege su se međusobno bodrile i zdušno pratile takmičenje. Bilo je navijanja, zviždanja, ovacija, a Adil i Dejan Matić su izazivali aplauze svakim osvojenim poenom, pa se stekao utisak da ih kolege baš vole.

Međutim, završnica je bila veoma uzbudljiva pa se bukvalno do samog kraja nije znalo ko će od njih dvojice pobediti, a glasovi žirija su bili prilično neujednačeni, pa su se pozicije interpretatora iz minuta u minut menjale.

Osim što je osvojio glasove žirija i 20.000 eura, pobednik je osvojio i glasove publike i dodatnih 5.000 eura! Novčane nagrade, prema pravilu festivala, dobijaju prvih sedam na finlnoj tabeli:

1. Adil 132
2. Dejan Matić 127
3. Goca Tržan i Stefan Petrušić 111
4. Milica Todorović 99
5.
Radiša Urošević 94
6.
Ivana Pavković 75
7. Darko Filipović 67

2024 © - Vesti online