Ponedeljak 30.04.2012.
00:15 >> 00:13h
Vestionline - Foto:

Kakvi preci takvi potomci

Istina, donacije su poslate u razmaku od desetak dana i različitim povodima. Jedna je vaskršnja čestitka lekarima i svim drugim volonterima koji nesebično pomažu bolesnike iz najugroženijih socijalnih kategorija.
 

POZIV DONATORIMA 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

"Šaljemo svoj darak u želji da pomognemo svojim sugrađanima u nadi da će teško vreme, posebno za onemoćale i stare, proći i da će i do njih stići briga društva i državnih institucija... " - napisali su u svoj vaskršnjoj čestitki Joksići, rodom iz Beograda.


Drugu donaciju, takođe 50 australijskih dolara, Ljiljana i Slobodan Joksić poslali su povodom Pobusanog ponedeljka, za pravoslavne vernike dana kada se sa pijetetom sećaju svojih umrlih članova porodice i prijatelja.


Ovaj bračni par već godinama milosrdnim delom iskazuju poštovanje prema pokojnim roditeljima koji su, kako kažu "za svog života bili milosrdni".


- U ime svih aktivista "Svetog Luke" zahvaljujem se bračnom paru Joksić na pomoći i želji da "Sveti Luka" nastavi da radi. I mi činimo ogromne napore da opstanemo, uprkos smanjenom prilivu donacija i odsustvu podrške društvene zajednice - rekao je Smiljanić.

2024 © - Vesti online