Petak 27.04.2012.
18:01
Vestionline

TOP 5: Najveći "biseri" iz kampanje

Kako ti je bilo prvi put?

"Moj prvi put mi je promenio život. Prvi put sam bila zbunjena. Prvi put je prošao bez problema, tata mi je objasnio kako se to radi" - govori u kameru grupa mladih ljudi u spotu Demokratske stranke.


"Prodajem glas na izborima za 9.000 evra"

Penzioner iz Niša Gavrilo Jovanović (69) odlučio je da političkim strankama ponudi svoj izborni glas na prodaju za 9.000 evra, po sistemu ko da više.

 

"Nikoliću, gde si diplomirao?"

Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov zatražila je danas od predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da objasni na kojem je fakultetu diplomirao, jer javnost ima pravo to da zna.


Čanak u spotu s tamburicom poziva na rat?

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić najavio je da će to telo u sredu razmatrati predlog da bude zabranjen novi predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine.


Nova pesma: "Ovo je Srbija Dačić voli nju..."

Predsednički kandidat SPS-a Ivica Dačić prilikom posete Leskovcu “naleteo je na svirače” ispred zgrade Policijske uprave u ovom gradu koji su ga iznenadili prepevom pesme “Skitnica” Marinka Rokvića, spremljenim samo u njegovu čast.

2024 © - Vesti online