Četvrtak 26.04.2012.
17:42 >> 19:53h
Vestionline

Saobraćajni kolaps zbog mitinga SNS

Hiljade ljudi na mitingu SNS-a u Beogradu

Pravi "saobraćajni pakao" nastao je na Zelenom vencu, kod Sava Centra, na Brankovom mostu i u Svetogorskoj ulici. Ceo Trg republike je pun, zajedno sa okolnim ulicama, javljaju tviteraši.

U centru grada saobraćaj je obustavljen usled mitinga, a vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) koja prolaze oko Trga republike voze izmenjenim ili skraćenim trasama.

Saobraćaj je obustavljen na Trgu republike, kod Pravnog fakulteta, u Bulevaru kralja Aleksandra ka Skupštini Srbije, i u Beogradskoj ulici.

Kako je rečeno agenciji Beta u GSP-u, autobusi sa linija 24, 26, 37 i 44 idu izmenjenim trasama, a trolejbusi 19, 21, 22 i 29 voze skraćeno do Slavije. Trolejbusi sa linija 28 i 41 saobraćaju trasom kojom ide linija 40. U GSP-u ističu da autobusi koji saobraćaju do Zelenog venca voze otežano, uz kašnjenja i velike gužve.

U Beogradskom taksiju kažu da je Brakov most prohodan, ali se velike gužve stvaraju u Bulevaru Mihajla Pupina. Saobraćaj je otežan i na mostu Gazela u pravcu ka centru grada, dok je u suprotnom smeru ka Novom Beogradu prohodno.

Na stvaranje gužvi dodatno utiče protest poljoprivrednika, zbog čega su blokirani putevi od Pančeva ka Beogradu.

2024 © - Vesti online