Četvrtak 26.04.2012.
15:38
Vestionline

Starlete se pobile i otkrile koja se sa kim "je**la"

Do juče najbolje drugarice Stanija i Aleksandra potukle su se i izvređale, iznevši sav prljav veš jedna o drugoj, uključujući i informacije koja je sa kim spavala. Aleksandra je okrenula leđa Staniji, pa ju je isterala iz kreveta, a "Survajver verzija Maje Nikolić" je zatim otkrila sve Makedonkine tajne u kameru. Stanija je prvo priznala kako je bio dogovor da bude uz Aleksandru i Radovana dok se oni ljube i da ćuti o njihovoj avanturi.

"Ti si užasna", vrištala je Makedonka.

"Šta ti meni pričaš? Ti imaš dečka u Makedoniji, a jeb…a si se s Vladom i sad imaš romansu s Radovanom. Marš, balavice jedna, ti ćeš meni nešto da pričaš", uzvratila joj je Stanija.

"Ognjen nije hteo da spava s tobom jer mu se gadiš. Stara si i imaš bore", vikala je Makedonka, na šta joj je srpska Plejboj zečica odgovorila udarcem nogom u glavu.

Nastavili su da pljušte udarci i uvrede, a Stanija je u kameru prokomentarisala da joj je bilo dosta da trpi: "Ja stvarno nisam budala. Mogu do određene granice biti naivna, ali postoji granica nakon koje pokažem zube. Ljudi vide ko sam i šta sam, i niko ne može da me vuče za nos".

2024 © - Vesti online