Petak 27.04.2012.
08:00
Vestionline

Besplatno prvomajsko skijanje na Kopaoniku

Za predstojeći ski vikend na Kopaoniku, u funkciji su staze Karaman Greben i Pančićev vrh, koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika
 

U toku predstojećih praznika, MK Mountain Resort nudi Prvomajski porodični paket, sa odličnim pogodnostima za decu (besplatan smeštaj za decu do 12 godina), uz animaciju i besplatno korišćenje spa & wellnes sadržaja.

Za one koji žele kraći predah u prirodi, u ponudi je i Mini planinski odmor, paket od tri dana (dve noći) u hotelu Grand i hotelu Angella, sa besplatnim smeštajem za decu do 7 godina, uz vaučere sa popustom za brojne hotelske usluge, kao i poklon masažom i neograničenim korišćenjem spa & wellnes centra, kao i fitnes centra u hotelu Grand.

Razlog više da se odlučite za odmor na planini, jeste taj da su cene u hotelima Grand i Angella, kao i apartmanima Konaci standard & deluxe, snižene i do 40 odsto u određenim terminima do kraja letnje sezone.

Kopaonik je turistima sve privlačniji van zimske sezone. Bilo da je reč o porodičnom ili odmoru sa prijateljima, "Planina sunca" pruža izvanredne mogućnosti za aktivan odmor, zabavu i uživanje u bogatoj hotelskoj ponudi tokom cele godine.

2024 © - Vesti online