Četvrtak 26.04.2012.
04:14
Vestionline

Julija Timošenko se ljubi sa svojim advokatom?

Plavuša koja liči na Juliju i čovek koji liči na advokata u strasnom zagrljaju
 

Crno-beli snimak u trajanju od tri minuta, objavljen i na Jutjubu, prikazuje ženu sličnu Juliji Timošenko. Ona se po sobi vrlo lagano i bez problema kreće, namešta krevet, zateže posteljinu, ogleda u ogledalu, izuva cipele i kada čuje da dolazi poseta uskače u postelju. Na snimku se na kratko vidi da je u ćeliju prvo ušla ženska osoba, a zatim je isečen i prikazuje muškarca koji sedi na krevetu plave zatvorenice.

Rezolucija snimka je vrlo loša tako da se lik žene ne raspoznaje, ali muška osoba vrlo liči na Julijinog advokata Sergeja Vlasenka. On joj pomaže da ustane iz kreveta, a u njegovom prisustvu žena se vrlo teško kreće, kao da je bolesna - što Julija Timošenko navodno i jeste.

Pred kraj snimka, dok žena ispraća muškarca iz ćelije "pada" mu u zagrljaj i par se nekoliko sekundi ljubi.

Advokat Vlasenko je rekao da će snimak "proučiti", kao da ne zna da li se ljubio sa klijentkinjom ili ne, i dodao da će, najverovatnije, tužiti agenciju koja ga je objavila. On je negirao da je u ljubavnoj vezi sa bivšom premijerkom.

U međuvremenu se oglsila i stranka Timošenkove, koja je je snimak nazvali "lažnim".

Julija Timošenko je u utorak započela štrajk glađu pošto su je navodno pretukli zatvorski čuvari. Vlasenko je izjavio da su je čuvari tukli u stomak dok su je prisilno vodili u bolnicu. Advokat smatra da je "namešteni snimak" trebalo da odvrati pažnju javnosti sa tog poslednjeg incidenta.

2024 © - Vesti online