Sreda 25.04.2012.
15:54
Vestionline

"Neka mi se Đilas i Vučić suprotstave u TV duelu, ako smeju"

Šarović: DS i SNS se takmiče ko će više da potroši

U saopštenju SRS navodi se da je Šarović pozvao na televizijski duel protivkandidate Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića da mu se suprotstave "ukoliko imaju hrabrosti".

Prema njegovoj proceni, u tom televizijskom duelu bi građani mogli neposredno da procene ko je najkvalitetniji kandidat za gradonačelnika.

Inače, Srpska radikalna stranka održala je predizborni skup u Zrenjaninu na kome su stranački funkcioneri poručili da samo SRS može da se obračuna sa kriminalom i korupcijom.

"Vojislav Šešelj je dobio borbu protiv svetskih kriminalaca, a SRS će protiv domaćih", rekao je Aleksandar Martinović, potpredsednik SRS.

"Nemojte glasati za lopove i kriminalce, bez obzira pod kojim partijskim barjakom danas stoje. Onaj ko vas je krao dok je bio u DS, krašće vas još više sutra ako mu date poverenje kad se nalazi pod barjakom Tomislava Nikolića", rekao je Martinović i podsetio na nedavno hapšenje Dušana Stupara, finansijera SNS.

"Vi koji želite da se zaustavi kriminal i korupcija, da deca žive bolje i da kada završe školu ne moraju da napuštaju zemlju, da Banat bude pun dece, kao i cela Srbija - vi glasajte za SRS i Vojislava Šešelja", poručio je Martinović.

2024 © - Vesti online