Nedelja 17.01.2010.
03:40 >> 08:45h
Kontraweb, Vestionline

"Freemasons" u Domu omladine

Freemasons

Nova era njihovog delovanja počela je saradnjom sa vokalom Bejli Cuke u pesmi "Uninvited“, koja je u originalu pesma Alanis Moriset, glavnoj temi filma "Grad anđela".

Najuspešniji singlovi su nastajali su kada su mnogi izvođači poželeli da i njihove hitove remiksuju "Freemasons-i", pa je to rezultiralo remiksima za: Jamiroquai − "(Don't) Give Hate a Chance Faith Evans − Mesmerized" (osvojio "Gremi"), Bijonse - "Deja Vu" (nominacija za "Gremi"), Bijonse i Šakira - "Beautiful liar", Keli Rouland - "Work",  Kajli Minog - "The One"...

Izdali su 2009. godine i dvostruki CD “Shakedown 2“ koji uveliko nadmašuje prethodno izdanje sa remiksima "Eurythimcs", Bijonse, "New Order", te velikim ovogodišnjim letnjim hitom "Heartbreak“ sa Sofi Elis-Bekstor, koji je doslovno poharao sve svetske top liste!

"Freemasons" su gostovali i na Exit-u i digli publiku do ekstaze sa svojim “Feel Good” decks & effects performansom, a 30.01. 2010 . u Dom omladine Beograda dolaze nam opet, Džejms Viltšajer i Rasl Smol.

2024 © - Vesti online