Utorak 24.04.2012.
04:50
Blic puls

Žestoka svađa Stanije i Žareta!

Kad je besna, onda čita knjigu: Stanija Dobrojević
 



Svađa je buknula kada je Stanija u šali prokomentarisala da je Jelena Maćić zasijala otkako je Žare došao na ostrvo odbačenih i da je njih dvoje vezao sukob sa hrvatskom glumicom Miom Begović.

– Jelena i Žare su novi ljubavni par u "Survivoru", su reči Stanije koje su zapalile Žareta.

Makedonac je odmah sve to demantovao i naveo da on ima ženu i dete i da ne može na taj način da se šali sa njim, jer tako i on može da kaže da je ona (Stanija) spavala sa Ognjenom, zaljubila se u Vladu, a bila u vezi sa Nikolom.

– Da li bi to tvom momku prijalo kada bih ja rekao, vikao je Žare na Staniju, na šta Stanija nije ostala nema i rekla mu da je on u "Survivoru" slobodno vređa, jer nije zaštićena, a da bi za takve uvrede u Beogradu bio išamaran i dodala da ona nema dečka i da nema kome da se opravdava.
– Ja da osećam emocije prema bilo kome od njih trojice ili nekog drugog učesnika, ja bih to pokazala bez ustručavanja. Plakala sam ovde i nije mi problem da pokažem emocije kada budem zaljubljena, ali nisam ni u kogu na ostrvu, rekla je Stanija i dodala da tako može da vređa svoju ženu i svoju ćerku, a da se njoj više ne obraća jer ne želi da ima više bilo kakvu komunikaciju.

Inače, tokom dana su se prvo posvađali hrvatska pevačica Martina Vrbos i stilista Neven Ciganović i između njih je poljuljanjo poverenje, jer je Neven bio siguran da je Martina znala da Milan ima tajni imunitet, dok ga je pevačica ubeđivala u suprotno. Nakon suza i oštrih reči u toku noći je palo pomirenje.

2024 © - Vesti online