Ponedeljak 23.04.2012.
20:56
Vestionline

Subotić: U Srbiji sam aranžmane imao samo sa DS-om

Stanko Subotić

"Povodom izjave potpredsednice DS Jelene Trivan koja je u sklopu kampanje neprimereno pominjala moje ime, a na osnovu zakona o informisanju tražim da prenesete moje reagovanje.


U strahu i panici da će izgubiti diktatorsku vlast i beneficije koje uživaju već 12 godina, funkcioneri DS po nalogu svoga gazde Borisa Tadića ne biraju sredstva u prljavoj političkoj borbi koju vode. Tako i ne vode računa ni koga pominju niti u kom kontekstu.


Iako me gospođa Trivan pominje u nekom valjda ružnom kontekstu, nikada u životu ona nije imala priliku ni da sa mnom ima bilo kakav kontakt. Kontakt i to jako blizak imao sam sa vrhom njene stranke i to posebno sa predsednikom Tadićem i nosiocem liste gospođom Ružicom Đinđić. Oni su mi i pominjali da postoji osoba iz stranke Rasima Ljajića čiji su i otac i brat umešani u organizovani kriminal (Afera Index) i da je spremna na sve ne bi li ih spasila zatvora i sudske presude. Vidim, ne samo da ih je spasila, već je pola familije ugurala u pravosuđe Srbije, upravo ovo koje mene i proganja i na silu sudi, a ona čak dogurala do mesta "Gorana Matića" DS-a.


Ne znam o kakvim dogovorima između Tomislava Nikolića i mene priča gospođa Trivan? Jedine dogovore i finansijske aranžmane ja sam u Srbiji imao sa strankom u kojoj danas ona žari i pali. Ukoliko ne čita medije i nije obaveštena o čemu pričam, mogla bi da pita nosioca liste DS ili kandidata za predsednika Srbije ispred njene stranke o kakvim parama i dogovorima govorim.


Ono što treba da zna javnost Srbije je da su mi Boris Tadić i Ružica Đinđić, odmah po uzimanju poslednjeg evra od preko miliona, namestili montirani sudski proces i to od sudova u kojima sudi familija gopođe Trivan i slični ucenjeni i osimnjičeni partijski kadrovi ove najlicimernije stranke u Srbiji, a sve u nameri da uzmu još! Jer njima nikada nije dosta!", stoji u odgovoru Stanka Subotića, koji je datiran na 22. april 2012. i poslat i Ženeve.

2024 © - Vesti online