Nedelja 22.04.2012.
14:21 >> 16:48h
Blic

Tadić: Radim trbušnjake i sklekove, prijaviću se za sledeći maraton

Boris Tadić u Trci zadovoljstva na 25. Beogradskom maratonu

Deonicu od pet kilometara, od Bulevara kralja Aleksandra, preko Slavije do Terazija, uz Tadića su trčali i bivši potpredsednik Vlade Božidar Đelić, pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Šapić i mnogi drugi.


- Ovo nije prvi put da sam se prijavio za maraton. Kondicione treninge imam svaki dan, igram košarku, trčim, radim trbušnjake i sklekove i mislim da svaka mlada, ali i starija osoba treba da radi isto. Prijaviću se i sledeće godine ukoliko mi to vreme dozvoli - rekao je za "Blic" Boris Tadić, napominjući da je na maratonu bilo prelepo.

"Beogradski maraton postao je jedan od zaštitnih znakova Beograda i Srbije i odličan je način da se pokaže mladim ljudima da je zdrav život i sport pravi izbor jer ljude usmerava na prave vrednosti kao što su takmičarski duh, ali i fer plej. Jako mi je drago što nas je danas bilo ovako mnogo", rekao je Tadić.

Tadić je naveo i da je važan razlog zbog kojeg je danas trčao i to što je trka posvećena bebama. Akcija Bitka za bebe održana je pod pokroviteljstvom predsednika Srbije.

Za bebe trčao i Božidar Đelić
2024 © - Vesti online