Nedelja 22.04.2012.
05:55
Večernje novosti

Ubijen policijski inspektor u Vranju

Foto: Ilustracija

Ubistvo se, prema rečima Miroslave Ristić, portparola Višeg suda u Vranju, desilo na ulazu u kuću Jovića, kada je njihov komšija došao i ispalio metak u glavu nesrećnog mladića, u prisustvu majke Snežane, a zatim pozvao policiju i predao se. Zločinu je prethodila svađa komšija oko kanalizacije, navode ''Novosti''.

U naselju Štipljani u domu porodice Jović okupila se brojna rodbina i kolege pokojnog Miloša.

- Još ne možemo da verujemo šta se desilo, znali smo da postoji neka svađa između komšija, ali da će se ovako tragično završiti niko nije mogao ni da sluti - priča komšinica koja je pošla da izjavi saučešće. - Miloš je bio dobar momak, svi su ga voleli i majka umesto da ga ženi, ona ga sahranjuje. Jao, velika nesreća. Sneža je samo njega imala, muž joj je umro dok je Miloš bio mali. Sami su kuću napravili. Eto, on je imao dobar posao i devojku, i ovakva nesreća da se desi.

U susednoj kući, gde je ubica Borivoje Tasić živeo sa suprugom, nema nikog, meštani kažu da je imao čudnu narav, ali niko ne može da veruje da je ubio momka. Istražni sudija Nada Čović je rekla da se ubica nalazi u pritvoru, a da će biti urađena obdukcija, nakon čega će biti saopšteno više detalja.

2024 © - Vesti online