Subota 21.04.2012.
18:25
Beta

"Srbiju ću voditi kao Karađorđe i Miloš"

Srbiji Karađorđe, svetu Obrenović: Tomislav Nikolić

"Kada budem postao predsednik, u Srbiji hoću da postanem Karađorđe i pohapsim sve kriminalce, a u svetu kao Miloš Obrenović. Moraću sve da progutam, da vi ne morate da se ponižavate", naglasio je Nikolić.

Nikolić je svim majkama u Srbiji obećao da će primati dečiji dodatak ukoliko na izborima pobedi kolaicija "Pokrenimo Srbiju", koju predvodi SNS.

"Svako dete u Srbiji će imati dečiji dodatak. Baš me briga da li njegova majka radi li ne i da li je bogata", kazao je Nikolić pred više od hiljadu građana u centralnom leskovačkom parku.

Lider naprednjaka je rekao da je vlast u Srbiji za 12 godina isterala ljude iz štala, sa posla i iz njiva.

"Borimo se sa opasnim ljudima. Srbija je bogata zemlja. I da je upropašćavaju godinama, ne mogu da je upropaste, ali je opasno što imamo sve manje dece. Moramo da vratimo ljude na sela", kazao je Nikolić.
 

Na mitingu je govorio i potresednik Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić, a pre i posle mitinga okupljene je zabavljala pevačica Maja Nikolić, koja je rekla novinarima da je u Srbiji sve stalo i da ona kao samohrana majka nema posla, te da na skupovima SNS peva besplatno.

2024 © - Vesti online