Petak 20.04.2012.
20:11
Vestionline

Napili se, upali u Vodeni svet, goli plivali s delfinima, ukrali pingvina... i ima još

Skok u bazen s delfinima

Dogodovština iz pijane noći trojac se setio tek sledećeg jutra, kada su mamurni nasred sobe iznajmljenog apartmana pronašli pingvina, kojeg su kasnije prozvali Dirk.

Najmlađi od troje Britanaca, starih 18, 20 i 21 godinu, pojavio se juče na australijskoj televiziji gde je priznao da su učinili ogromnu pogrešku. "Žao nam je za sve neprilike koje smo napravili", rekao je Ris Džouns (18).

Ovaj mladić je isprčao kako je tekao razvoj događaja pošto su se probudili pored pingvina... Kada su se prisetili šta su radili protekle noći, i shvatili kako je životinja dospela u njihov apartman, pingvina su pustili u kanal. Srećom, spasilo ga je dvoje slučajnih prolaznika.

Policija je Velšanine pronašla preko njihovog prijatelja, koji ih je prijavio posle pijanog hvalisanja "ulovom" na Fejsbuku. Policiji su pokušavali da dokažu da je ptica kod njih završila jer je u panici pobegla iz mora, verovatno zbog napada morskog psa, a da ju je s kopna u more ponovno poterao znatiželjni pas. A on su samo pokušavali da ga spasu!!! Optuženi su za neovlašćeni ulazak u Vodeni svet i krađu zaštićene životinje.

2024 © - Vesti online