Petak 20.04.2012.
17:15
Beta

Tadić: DS ne vodi negativnu kampanju protiv SNS

Tadić: DS ne vodi negativnu kampanju protiv SNS

"Ne upotrebljavaju se nikakve laži i neistine, već naprotiv istine, i to dokumentovane. Građani treba da znaju istine o nama, šta smo govorili, činili, planirali i samo tako građani kvalitetno i demokratski mogu odlučiti", rekao je za B92 Tadić, ocenivši da je
reč o "kampanji kontrasta".

Tadić je rekao da građani na izborima 6. maja ne bi trebalo da se kockaju sa životom u Srbiji i biraju političke opcije "s kojima se ne zna gde će Srbija otići".

On je rekao da se uloge predsednika i premijera u državama u svetu menjaju i da predsednici više nisu samo "ceremonijalni učesnici u političkom životu", već da imaju aktivnu ulogu u stvaranju ekonomskih, bezbednosnih i političkih prilika.

"Zato je spoljna politika važan činilac dovođenja stranih invesiticija, a ja sam kao predsednik Republike obavio brojne razgovore i to ću nastaviti da radim i u vreme izbora", rekao je Tadić.

On je rekao i da su strane investicije pretpostavka modernizacije, bez koje nema novih radnih mesta i povećanja BDP-a, što je, kako je kazao, jedini način da Srbija reši socijalne probleme.

2024 © - Vesti online