Petak 20.04.2012.
03:56
Alo!

Ana i Skot raskinuli!

Teniserka i golfer izgleda da ne žele više da šetaju zajedno: Ana Ivanović i Adam Skot
 

Po svemu sudeći, ovo će biti i definitivan kraj romanse, s obzirom na to da je teško poverovati da će se i drugi put pomiriti jer je i prethodni put išlo trapavo. U poslednje vreme su čak i prekinuli da se zajedno pojavljuju u javnosti. Do tada, Adam je bodrio Anu s tribina raznih teniskih turnira, dok je naša lepa teniserka uživala u sportu kojim se on s velikim uspehom bavi.


Mnogi stručnjaci su čak razloge Aninog sportskog pada povezivali sa zaljubljenošću. Ona je tek ponekad pomalo stidljivo govorila da ”uživa u društvu Adama Skota”. I ne mnogo više od toga. Oboje su bili prilično rezervisani kad god su se mediji raspitivali o njihovom budućem životu.
 

Upoznali se 2009.

Par se upoznao 2009. u Australiji, kada su zajedno snimali reklamu za satove ”roleks” i ubrzo su započeli vezu, ali su nakon godinu dana raskinuli, da bi se nedavno ponovo pomirili. Ana je do sada u karijeri zaradila 9,1 milion dolara, dok je Adam zaradio 18 miliona dolara.

Nekako se činilo da je čak Španac Fernando Verdasko, Anin prethodni dečko, imao veće šanse od Skota, koga bije glas velikog zavodnika. Uostalom, javnost je mogla da vidi fotografije na kojima je Verdasko upoznao Anu sa svojom porodicom.


Da vest o raskidu Ane i Adama nije samo na nivou trača potvrđuje činjenica da ju je preneo ugledni ”Sport ilustrejted”, istina, na svom ”tviter” profilu. Za sada, ni jedna ni druga strana nije potvrdila, ali ni demantovala ovu informaciju.


Srpska teniserka se trenutno nalazi u Moskvi sa Fed kup reprezentacijom Srbije, koju u subotu i nedelju očekuju mečevi sa selekcijom Rusije.

2024 © - Vesti online