Sreda 18.04.2012.
23:31
Blic

Vidić kandidat za idealni tim PL svih vremena

Internet stranica engleskog fudbalskog šampionata je povodom dve decenije od formiranja Premijer lige pokrenula anketu u kojoj svi posetioci mogu da glasaju u pet različitih kategorija.

Jedna od njih je idealni tim, a među deset ponuđenih igrača za poziciju centralnog defanzivca našlo se i ime Nemanje Vidića.

Vidić je sa Mančester Junajtedom četiri puta bio prvak Engleske (2007, 2008, 2009 i 2011. godine), tih sezona su ga kolege iz tamošnjeg Sindikata profesionalnih fudalera izabrale u idealni tim Premijer lige, a dva puta su ga čelnici šampionata, 2009. i 2011, izabrali za najbljeg igrača tog takmičenja.

Kandidati za dva mesta u središnjem delu odbrane idealnog tima Premijer lige su, pored Vidića, još i Toni Adams, Stiv Brus, Sol Kembel, Džejmi Karager, Marsel Desai, Rio Ferdinan, Pol Megrat, Jap Stam i Džon Teri.

Vaš glas za idealni sastav engleskog fudbalskog šampionata u proteklih 20 godina možete dati klikom ovde, a Premijer liga je ponudila i izbor za najbolji meč, najlepši gol, najzanimljiviju proslavu i najefektniju odbranu.

2024 © - Vesti online