Sreda 18.04.2012.
17:09
E. V.

Slavica Ćukteraš: Ne volim pretvaranje

 Ne volim muljanje i pretvaranje

"Osim više mogućnosti, popularnost mi je donela i više briga. Umorila sam se da odgovaram na uvek ista novinarska pitanja. Muziku i pevanje volim, ali zasitila sam se svega ostalog", kaže Slavica i dodaje:

Zdrave ljubav


- U vezi nikada ne varam, a mislim da ni mene moji muškarci nisu varali. Ako i jesu ja to nisam saznala, pa živim u slepom ubeđenju da su moje ljubavi bile zdrave - kaže Slavica.

"Zato sam odlučila da je najbolje da se jedno vreme povučem iz javnosti i zaborim na medije, novine, internet... Pokušavam da se isključim koliko je to moguće, stvaram drugačije, nadam se, dobre navike", kaže Slavica za beogradske medije. Ona ne krije da se nikada nije baš uklopila u estradne trendove jer svima kaže sve u lice i ne ume da se pretvara i glumi.

"Ne volim muljanja i pretvaranja, više sam za to da se sve istera na čistinu. I privatno i poslovno volim da ljudima kažem sve u lice, iako oni posle toga imaju drugačiji stav prema meni. Imam malo, tačnije dva prava prijatelja, jer retko kome dozvoljavam da mi priđe. Ne volim kada su ljudi koristoljubivi u prijateljstvu i takve zaobilazim u širokom luku."

2024 © - Vesti online