Utorak 17.04.2012.
13:49
Daily Mail

Na Internetu saznao da ga majka kidnapovala kao bebu

Naježio sam se kada sam na sajtu nestale dece video svoju fotografiju – kaže Stiv Karter (35) koji je okrio da ga majka kidnapovala kao bebu.

Posle čitanja o slučaju otmice bebe iz bolnice u Atalanti, Karter je odlučio da sprovede svoju istragu. Kada je na sajtu o nestaloj deci pronašao sliku kako bi beba Marks Panama Barnes izgledala danas, shvatio je da je to on i naježio se – ispričao je Karter magazinu People.

On je otkrio da je bio rođen u Haula na Havajima, ali je nestao sa majkom, Šarlot Moriarti kada je imao šest meseci. Posle tri nedelje Karterov otac, Mark Barns, prijavio je nestanak.

Karter otkrio da ga je njegova majka odvela u kuću stranca, gde je policiji dala lažno ime i datum rođenja svog sina. Majka je odvedena u psihijatrijsku bolnicu, posle nekoliko dana je nestala i nikada nije pronađena.

Karter je postao štićenik države i smešten je u sirotište nedaleko od mesta rođenja i tri godine kasnije je usvojen, ali je oduvek bilo nejasno njegovo poreklo.

Uradio je DNK test koji je potvrdio da je dečak na slici on, ali priznao da je "prestravljen" što će upoznati davno izgubljenu porodicu.

Njegova sestra Monhimer nastavila je da živi sa ocem kada su joj majka i brat nestali. Ona je i najzaslužnija što se Karterova fotografija našla na sajtu nestalih.

2024 © - Vesti online