Ponedeljak 12.10.2009.
16:58
Vestionline

Srpska Suzan Bojl

Sandra Todorović iz Jagodine je baš poput popularne Britanke osvojila žiri u emisiji "Ja imam talent", odnosno srpske verzije šoua "Britain's got talent".
Poprilično neuglednog izgleda, raščupane kose i sa glasom operske pevačice, Sandra je na audiciji sjajno otpevala pesmu Andrea Bočelija, "Con te Partiro".

"Godinama čekam i sad kad sam zamalo odustala od pevačke karijere dogodilo mi se to da sam ušla u prvi krug. Kad su mi rekli da sam prošla, bila sam jako zbunjena i nisam mogla da verujem", priznala je Sandra koja neprestano prima pozive podrške od strane prijatelja, ali i nepoznatih ljudi.

"Išla sam i pre na neke audicije, ljudi bi me zapazili, ali mi se nikad kasnije nisu javili. Nikad nisam išla u muzičku školu već sam u 21. godini krenula na časove solo pevanja. Međutim, onda je došao rat, pa sam prestala s pevanjem. Povremeno sam pevala u crkvenom horu ili na nekim književnim večerima", rekla je Sandra medijima.

"Za Suzan Bojl sam saznala tek nakon što sam se i sama okušala na audiciji. Njena priča je ipak malo drugačija od moje, ali jako mi se sviđa muzika koju ona izvodi".

2024 © - Vesti online