Nedelja 15.04.2012.
15:21
Vestionline, sportske.net

Incidenti u Kuli?

 

Zoran Osmajić

Naime, po priči očevidaca (igrača i članova stručnog štaba FK Vojvodine), nekolicina korpulentnih lica fizički je nasrnulo na sekretara novosadskog kluba Aleksandra Vlaškalića i zadalo mu više udaraca.


Kako saopštavaju ljudi iz Vojvodine, skandal i tuču je izazvao niko drugi do predsednik FK Hajduk Zoran Osmajić, za koga novosađani tvrde da je brutalno pretukao sekretara Vlaškalića.

Naime, neposredno po završetku utakmice, prilikom ulaska u službene prostorije, Osmajić je navodno udario sekretara Vojvodine u lice, a potom su na Vlaškalića nagrnuli nepoznati napadači (kako očevici događaja kažu, izvesna „braća Luburić“) i nastavili da tuku sekretara Vojvodine.


Incident su prekinuli pripadnici policije koji su napadače na Vlaškalića, zajedno sa predsednikom Hajduka odveli u prostorije MUP-a. 

Vlaškalić se danas oseča dobro ali ima vidljive povrede na glavi, kažu u Vojvodini.

Šef struke Hajduka Tomislav Sivić na konferenciji za medije nije direktno govorio o suđenju ali je bilo jasno šta je želeo da poruči svojom izjavom.

"Čestitam mojim igračima na igri i Vojvodini na pobedi. Suđenje neću i ne mogu da komentarišem. Za Hajduk ću se boriti na terenu, a ne izvan njega", rekao je Sivić.

Nakon poraza od Vojvodine Hajduk se nalazi na 12. poziciji sa 24 osvojena boda.

2024 © - Vesti online