Nedelja 15.04.2012.
13:40
Vesti

Volim Tajsona i Holifilda!

Iako priznaje da je u mlađim danima mnogo redovnije pratio boks, Prlainović kad god je u mogućnosti gleda mečeve svog prijatelja.


"Sticajem okolnosti Zvezdana poznajem veoma dugo i pratim njegove rezultate", otkriva Prlainović.

"Čujemo se pre i posle mečeva. Što se profesionalnog boksa tiče, u poslednje vreme ga ne pratim toliko, više sam to radio kao klinac u eri Tajsona i Holifilda".


Našalio se da bi i vaterpolistima dobro došao poneki čas iz ove borilačke veštine:

"Mi smo sa te strane amateri, mada bi nam ponekad možda i valjao neki čas".


Njegov sadašnji klub, italijanski Pro Reko, ove sezone već je osvojio jedan trofej - titulu prvaka Jadranske lige. Kako igra teško je da će neko moći da ugrozi Pro Reko na putu do evropskog trona, a Prlainoviću bi to bila druga uzastopna titula evropskog prvaka, s obzirom na to da je sa Partizanom u Rimu prošle godine trijumfovao u finalu Lige šampiona. Baš protiv Pro Reka.

"Pro Reko je sjajno organizovan klub, sve je podređeno uspehu tima. Igrač treba da razmišlja samo o vaterpolu. Svi ljudi u klubu se trude da nam bude što bolje", rekao je Prlainović.  

Partizan ima budućnost


Pratio je Prlainović partije njegovog bivšeg kluba Partizana, koji nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Evrolige:

 

"Partizan je imao mnogo pehova, a uz to loša finansijska situacija doprinela je da crno-beli odigraju nešto slabije nego što se to očekuje. Objektivno, Partizan je bio u najtežoj grupi. Dešavaju se takvi trenuci u sportu. Ali, Partizanu je bilo mesto među osam klubova. Treba izvući pouke i biti pametniji u narednom periodu. Što se tiče igračkog kadra, Partizan ima svetlu budućnost, samo ne znam kako će se finansijska situacija rešiti".

2024 © - Vesti online