Petak 13.04.2012.
21:42
Vestionline, smedia.rs

Ebers postigao gol, pa zamolio sudiju da ga poništi

Fer-plej nije 'mrtav' - Marius Ebers

Utakmica između Sent Paulija i Union Berlina je odigrana u utorak, bio je to izuzetno važan duel po pitanju plasmana u Bundes ligu. Sent Pauli je uoči utakmice zauzimao četvrto mesto na tabeli, dok je trećeplasirana Fortuna iz Dizeldorfa imala bod više. 


Treće mesto u drugoj nemačke lige donosi baraž za plasman u prvu ligu, ali veliki ulog nije pokolebao napadača domaćina da skrene sa staze poštene igre.

Kraj utakmice nije bio daleko, rezultat je bio 1:1, kada je Marius Ebers uz pomoć ruke poslao loptu u mrežu gostiju, ali sudije to nisu videle i bile su spremne da priznaju gol.

Navijači Sent Paulija su se radovali, gostujući fudbaleri su okružili sudiju, kada je Ebers prišao arbitru i rekao mu da je gol postigao rukom!

Na kraju, dobro se dobrim vratilo jer je u drugom minutu nadoknade Fin Bartels postigao gol za konačnih 2:1 i pobedu Sent Paulija.

Sent Pauli je trenutno četvrti sa 56 bodova, a trećeplasirana Fortuna iz Dizeldorfa ima bod više. Vodeći klub "Cvajte" je Grojter Firt sa 64 boda, dok je Ajntraht iz Frankfurta drugi sa 62.

U Bundesligu direktno idu prva dva tima, dok će treći na tabeli igrati baraž sa šesnaestim iz najjačeg takmičenja.

2024 © - Vesti online