Četvrtak 12.04.2012.
20:49
Beta

Napadnute dve osobe u Peći

Napadnuti su Žarko Bošković iz Crne Gore i Emil Lečina iz sela Vitomirica kod Peći (foto:ilustracija)

Ibra je agenciji Beta rekao da je Lečina zbog ozbiljnosti povreda prebačen iz pećke u prištinsku bolnicu, a da se Boškoviću lekarska pomoć pruža u pećkoj bolnici gde ga čuvaju pripadnici kosovske policije.

Obojica napadača na Boškovica privedena su, a tužilac im je odredio pritvor. Za dvojicom napadača na Lečinu policija traga na osnovu registarskih tablica njihovog vozila.

Ibra je rekao da su Boškovića sinoć napali u jednoj pećkoj kafani ljudi sa kojima je sedeo za stolom i razgovarao nešto o kupoprodaji.

"Prema našim saznanjima, tokom razgovora, koji je duže trajao, jedan od osumnjičenih je počeo da udara Boškovića. Policija je sinoć uhapsila jednog, a danas i drugog osumnjičenog za napad i oni se nalaze u pritvoru u Peći", rekao je

I to nije sve:

Ranjen mladić u Kosovskoj Mitrovici

Ibra. On je kazao da se drugi napadnuti, Emil Lečina, prema saznanjima policije, danas dovezao u Peć automobilom koji ima novosadske registarske tablice.

Automobil je parkirao u naselju Ciganište u Peći.

"Odmah potom prišla su dva čoveka i zahtevala da otvori prozor na kolima, a zatim su ga udarili u oko. Lečina je prvo prebačen u pećku, a zatim zbog ozbiljnosti povrede u prištinsku bolnicu", kazao je Ibra.

Istraga o napadima na Boškovića i Lečinu je u toku.

2024 © - Vesti online