Četvrtak 12.04.2012.
18:00
Beta

Nađ: Svi zajedno snosimo odgovornost za ispadanje

"Svi zajedno snosimo odgovornost, i kada je dobro i kada je loše. Stojim da smo najkvalitetniji i uvek ću biti uz ekipu. Kritikovaću ih kada treba, ali sam uz njih. Titula je imperativ za nas jer želimo da nastavimo kontinuitet igara u Evropi. Da pokušamo da uđemo u Ligu šampiona, ako ne, onda u Ligu Evropa. Važno je da se igraju evropske utakmice", rekao je Nađ novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Partizan je sinoć na svom stadionu poražen u revanš meču polufinala Kupa od Zvezde sa 2:0, a istim rezultatom crno-beli su izgubili i u prvom meču pre tri nedelje.

"Imali smo šest mrtvih šansi koje nismo iskoristili, a kada to ne uspeš na jednom ovakvom meču sledi kazna. Uvek je teško kada se od najvećeg rivala izgube dve utakmice i mi smo glavni krivci", kazao je Nađ.

"Imali smo težak rezultat iz prvog meča, u kom takođe nismo iskoristili šanse, kao i juče, pa je Zvezda zasluženo otišla dalje jer su oni svoje prilike uspeli da pretvore u gol", dodao je Nađ i istakao da se crno-beli imaju mnogo oscilacija u igri.

"U subotu igramo važnu utakmicu protiv Javora u prvenstvu, poraz od Zvezde boli, ali moramo da se okrenemo tome. Moramo da ponovimo pristup kao iz susreta sa Radom, a ne kao prvo poluvreme protiv Spartaka, koje je bilo loše. Činjenica je da imamo mnogo oscilacija u igri i to mora da se promeni", istakao je Nađ.

Funkcioner Partizana je ocenio da je golman crno-belih Vladimir Stojković imao propusta u igri, ali da o tome treba da priča trener Avram Grant.

"Na početku utakmice je odbranio zicer i ko zna šta bi bilo da je Zvezda tada povela. Imao je i nekih propusta, ali o tome treba da priča trener, a ne ja. Pre dolaska u Partizan znao je šta radi i koje su posledice. Treba da se fokusira na teren i da ga ništa drugo ne interesuje. U privatni život niti smem, niti želim da se mešam", rekao je Nađ.

2024 © - Vesti online