Ponedeljak 16.04.2012.
06:27
K. Nedeljković - Vesti - Foto:

Nikolaj u nemilosti sudbine

- Supruga i ja nedavno smo odlučili da kliniku kontaktiramo direktno, bez posrednika, i saznamo da li bi mogli da uradimo neke analize i terapije u Beogradu koje bi ubrzale naš odlazak u Beč. Kada je stigao odgovor, doživeli smo blagi šok. Transplantacija matičnim ćelijama sa smeštajem u klinici nije više 16.000 evra, već 23.000 i to bez smeštaja za roditelje - rekao je vidno uzbuđen 26-godišnji Bojan Milenković u Dopisništvu "Vesti".


Ovo saznanje, mlade roditelje vratilo je na sam početak. Da sve bude još teže, sada čekaju da srpski lekari odluče da li će Nikolaju da zatvore kolostomu na trbuhu kao što su imali u planu, jer se transplantacija matičnim ćelijama prolongira, dok se ostatak novca ne prikupi.


- Nikolaj je sa majkom na pregledu u Tiršovoj. Tek kada bude obavljen niz snimanja i laboratorijskih analiza probavnog trakta, znaćemo šta nam je činiti dok čekamo transplantaciju matičnih ćelija. Zbog ove nove neizvesnosti, kao u bunilu smo... - ispričao je umornim glasom Bojan Milenković koji radi na građevini i tako izdržava porodicu.


Odlazeći, zahvalio se svim čitaocima "Vesti" na prikupljenoj sumi, pokazanoj brizi za njihovog sina, uz napomenu da supruga i on imaju ideje kako obezbediti dodatna sredstva i da sada pokušavaju da ih realizuju.

POZIV DONATORIMA  

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online