Sreda 11.04.2012.
11:38
Beta

Naprednjaci predali Tominu predsedničku kandidaturu

Naprednjaci ubeđeni u pobedu svog kandidata: Tomislav Nikolić
 

"Kandidaturu predajemo ubeđeni u pobedu Tomislava Nikolića", kazao je Vučić novinarima i dodao da će Nikolić biti predsednik svih građana bez obzira na njihovu nacionalnu i političku pripadnost.


"To će biti ogromna promena u odnosu na ponašanje bivšeg predsednika Borisa Tadića", kazao je Vučić i ocenio da je Nikolić danas jedini koji može da donese promene Srbiji i pobedi Borisa Tadića.

On je pozvao sve građane koji žele istinske promene da glasaju za
Nikolića i ne rasipaju svoje glasove.


"Oni koji su zadovoljni činjenicom da su dobili 1.000 evra po akciji i da su mnogo lepo živeli u prethodnom periodu, oni će svoje poverenje dati bivšem predsedniku Borisu Tadiću ili nekom od njegovih koalicionih partnera", kazao je Vučić.


Prema njegovim rečima, naprednjaci planiraju smanjenje broja poslanika, minstarstva na 15, agencija, biroa, zavoda i saveta sa 136 na manje od 50, čime će se uštedeti više od 100 miliona evra.


Predsednički kandidati za sada su Jadranka Šešelj ispred Srpske radiklane stranke, Čedomir Jovanović (koalicija "Preokret") Boris Tadić (DS), Ivica Dačić (SPS-PUPS-JS), Vojislav Koštunica (DSS) i Zoran Stanković koga su predložili Ujedinjeni regioni Srbije.


Kandidatura za predsedničke izbore podnosi se do 15. aprila u ponoć.

2024 © - Vesti online