Sreda 11.04.2012.
09:09
Alo!

Kežman dvaput pijan za pet dana!

Nije verovao u policijski alkotest, pa je tražio da ga vode u bolnicu: Mateja Kežman
 


Kežman je bio revoltiran jer mu je to drugi put za pet dana da ga pred rođendan (12. april) hvataju zbog vožnje u pijanom stanju.


Kako piše beogradski “Alo!”, početkom aprila ove godine Kežman je takođe zaustavljen u Beogradu zbog alko-testa. Tada mu je izmereno oko 0,50 promila alkohola u krvi i pisana mu je prekršajna prijava jer se radilo o nedozvoljenoj količini.


Kežman očigledno nije mogao ni da posumnja da će ponovo pasti u ruke saobraćajcima kada je u nedelju na ponedeljak vozio pod dejstvom alkohola. Dvojica policajca su ga kod zaustavila “Ruda“. Na njihovo pitanje da li je nešto pio, njegov odgovor je bio negativan. Ipak, podvrgnut je alko-testu.


- Nije mogao da veruje da ga je saobraćajna policija za svega nekoliko dana zaustavila zbog iste stvari - provere alkohola u krvi. U prvi mah je nešto negodovao, a kasnije je popustio. Prvo je pričao da ništa nije pio, a posle nije mogao da veruje u alko-test i tražio da ga voze na VMA. Bio je fin prema policajcima koji su ga vozili u bolnicu - objasnio je izvor lista “Alo!“ iz policije.


Čeka se na rezultate sa VMA

Inače, na mestu gde ga je policija zaustavila kod “Ruda“ u Bulevaru vojvode Putnika bivšem fudbaleru Partizana izmereno je 1,3 promila alkohola u krvi, ali još nisu stigli rezultati analize sa VMA.


- S obzirom na to da je bio sam u vozilu, njegov automobil je policija dovezla do Ljermontovljeve. Pošto je imao više od 1,2 promila alkohola u krvi, Kežman je iz bolnice odveden u policijsku stanicu na trežnjenje. Tamo je proveo osam sati, posle čega je pušten, a patrola saobraćajne policije ga je prebacila do Ljermontovljeve ulice, gde mu je bio automobil. Ljubazno se zahvalio policajcima i ušao u svoj “porše kajen“ - rekao je sagovornik lista “Alo!“.


Inače, nekoliko sati pre hapšenja Kežman je učestvovao u humanitarnom kontakt-programu “Teleton“, posvećenom deci s posebnim potrebama. Mateja, prema pisanju lista “Alo!“, nije želeo da komentariše čitav događaj.

2024 © - Vesti online