Sreda 11.04.2012.
12:00
S.S. - Foto:

Nada jača od beznađa

HRABRA: Kristina Milutinović sa bratom
 


Nažalost, još uvek je neizvesno kada će se ovaj spasonosni hirurški zahvat obaviti. Bolest, jednom pobeđena, pokazala se u punoj snazi krajem prošle godine i da nije bilo ljudi dobre volje koji su obezbedili 155.000 evra, teško je reći da li bi Kristina uspela da se izvuče iz njenog smrtonosnog zagrljaja i stigne u Rim, jer beogradski lekari nisu uspeli leukemiju po drugi put da savladaju.


Zato su oči Kristine i njene porodice, ali i velike familije Humanitarnog mosta uprte u italijanske hematologe koji raspolažu boljom medicinskom opremom i sredstvima od svojih srpskih kolega.

POZIV DONATORIMA  

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Da li je Kristina završila drugi krug hemioterapija, a brat Stanko dao kostnu srž, trebalo bi tokom ove nedelje da saznamo. Ako sve bude po planu, otac Zoran i sin donor vratiće se na Kosovo.


Stanko mora u školu, otac da obiđe najmlađeg sina i preuzme donacije koje su stizale u našu Redakciju. U Rim će se vratiti i sa mnoštvom pisama zemljaka sa svih meridijana čija je srca Kristina osvojila i koji željno očekuju da pročitaju da je transplantacija uspela i opaka bolest, poput korova, sa korenom iščupana i za sva vremena uništena.

2024 © - Vesti online