Subota 07.04.2012.
15:52
Vestionline

Anđelini oduzimaju usvojenog sina!?

Paks je bio prvo dete koje je Anđelina usvojila, ali izgleda da je to urađeno bez pristanka njegove biološke majke, inače narkomanke koja ga je napustila odmah po rođenjui
 

Kako je bila heroinski zavisnik, pa je "nestala" iz Paksovog života, pristanak za usvajenje su potpisali njeni roditelji. Pem sada to koristi kao glavni argument da bi joj se odobrilo da opet počne da viđa svog sina, sada kada se rehabilitovala.

Anđelina je bukvalno prestravljena zbog ove vesti, i tome se potpuno protivi. Ona se boji da bi Paks u tom slučaju prestao da je vidi kao majku.

Kao da nema dovoljno problema:

* Bred Pit poludeo za 27 godina mlađom glumicom

- Anđelina prolazi kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji je ikada usvojio dete. Kada je čula da Pem želi da dovede Paksa u Vijetnam da bi se opet ujedinila s njim, Anđelina se prestravila. Preklinjala je Breda da ne dozvoli da joj uzmu dete, kazao je izvor blizak glumici.

Kakav će epilog dobiti ova priča još ćemo videti, ali za sada izgleda da će se poznata glumica svim silama boriti da spreči Paksovu biološku majku u njenoj nameri.

2024 © - Vesti online